Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

NanoSeptic

Hvordan fungerer NanoSeptic Surface?

En av komponentene på overflaten er et mineralsk nanokrystall som fungerer som en katalysator, ladet av synlig lys. Disse nanokrystallene skaper en kontinuerlig, kraftig oksidasjonsreaksjon. Denne oksidasjonsreaksjonen bryter ned organisk materiale til basekomponenter som CO2. Overflaten danner også frie radikaler som fungerer som et ekstra rengjøringsmiddel.

 

Hva mener du med "selvrens"?

NanoSeptic-overflaten oksyderer kontinuerlig organiske forurensninger på mikroskopisk nivå. Forurensninger i stor skala må fortsatt fjernes for å la overflaten gjøre jobben sin. Dette ligner på desinfeksjonsmidler, som krever at overflater rengjøres før desinfeksjonsmidlet kan være effektivt.

 

Hvordan skal jeg rengjøre NanoSeptic-overflater?

NanoSeptic overflater påvirkes ikke av tradisjonelle ikke-slipende rengjøringsmidler. Vi anbefaler å tørke av overflaten med en mikrofiberduk og vann for å fjerne store forurensninger. Ikke bruk slipende rengjøringsmidler eller rengjøringsutstyr som kan kompromittere NanoSeptic-overflaten.

 

Hvor lenge varer NanoSeptic-produkter?

Vi anbefaler at du bytter ut berøringspunktskinn på anlegget hver 90. dag (kvartalsvis). I noen applikasjoner med høy trafikk må de kanskje byttes ut oftere. Matt, musematte og vevdeksel skal skiftes ut årlig. Ingenting blir vant til eller utløper, så produktens holdbarhet er praktisk talt ubegrenset. Produktets levetid er avhengig av faktisk fysisk slitasje.

 

Hvordan vet jeg når jeg skal bytte ut NanoSeptic-overflater?

Den enkleste regelen å følge er å erstatte skinnene kvartalsvis og de andre produktene årlig. Utskriften fungerer imidlertid som slitasjeindikator, så hvis teksten eller grafikken blir slitt eller bleknet, er det på tide å erstatte den. Også, hvis skinnene begynner å trekke seg av, anbefaler vi utskifting for å holde berøringspunktet bra.